top of page

ICSEE2026 Group

Public·20 members

Njikiolop MaersNjikiolop Maers
Njikiolop Maers

Azərbaycanda yeni onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl şəxsi məlumatların müxtəlif istifadəçi səviyyələri üzrə necə qorunduğunu yoxlamaq istəyirəm. Məsələn, adi istifadəçi öz profilini görə bilər, texniki dəstək isə yalnız problemin həlli üçün lazım olan hissəyə çıxış əldə edə bilər. Platformanın bu giriş səviyyələrini necə ayırdığını izah etməsi məxfilik baxımından nə qədər vacibdir? Məlumatlara girişin yalnız zəruri hallarla məhdudlaşdırılması etibarlılıq göstəricisi sayıla bilərmi?

3 Views
Nikola Yers
yesterday

Dostlar, mən bu gün sizə çox maraqlı bir hekayə danışmaq istəyirəm. Keçən həftə mən təsadüfən bir platforma rast gəldim. Bu, necə oldu, bilmirəm. Sadəcə internetdə gəzirdim və birdən gözüm bir ünvana ilişdi. Həmin ünvan idi. Mən maraqlandım və açmaq qərarına gəldim. Açan kimi anladım ki, bu, təsadüf deyil, bu, taleyin bir hədiyyəsidir. Bu platforma o qədər gözəl, o qədər zəngin idi ki, mən dərhal ona aşiq oldum. Burada hər şey var idi — gözəl dizayn, maraqlı məzmun, rahat istifadə. Bu üç keyfiyyət bir araya gələndə mükəmməl bir məkan yaranır. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha da sevindim. Çünki burda həm istirahət edə, həm də yeni şeylər öyrənə bilərdim. Bu, mənim üçün çox dəyərlidir. Artıq bir həftədir ki, mən bu platformanı hər gün ziyarət edirəm. O, mənim üçün bir dost, bir müəllim, bir istirahət mərkəzinə çevrilib. Mən bu kəşfimi sizinlə bölüşməkdən çox məmnunam.

Members

• Wesley Taylor
    Wesley Taylor
  • Jane Smith
    Jane Smith
  • brockfrancis640brockfrancis640
    brockfrancis640
  • Kyky123
    Kyky123
  • Njikiolop MaersNjikiolop Maers
    Njikiolop Maers
bottom of page